5 ANLEDNINGAR TILL ATT BYTA DINA ÖRNGOTT

Posted in Bella tipsar, HEM, JAG TESTAR, Skönhet

SIDEN

God morgon finisar! Skönt att vara hemma igen faktiskt. Intressant det här med att skapa sig ett eget hem. Som liten ville jag aldrig vara hemma och sov för det mesta hos kompisar. Det berodde nog mycket på att energin där hemma var så dålig, man ville liksom inte vistas bland den, men nu när man har skapat sitt egna så förstår jag verkligen varför min kompis alltid började gråta och fick hemlängtan haha. Att vara hemma är ju så himla mysigt.
Nu har det gått ca 2 veckor sedan jag beställde hem 2 sidenörngott. Har haft lite problem med att kudden blir så himla varm osv så jag tänkte testa något nytt som nu har gett väldigt bra resultat. ”Är det dåligt, så skriver jag om det, och är det bra, så skriver jag också om det” alltid kul att testa på nya saker tänkte jag.
Fem punkter enligt dem till varför man ska ha dessa örngott är:
SIDENÖRNGOTTETS 5 SUPERSTYRKOR
– Naturligt temperaturreglerande.
– Minskar slitage och antalet brutna hårstrån.
– Bibehåller hudens fuktbalans då siden innehåller naturliga fetter.
– Innehåller viktiga aminosyror som verkar positivt för hår och hy.
– Resistent mot mögel, svamp och dammpartiklar som annars snabbt samlas i ett vanligt örngott.
Och jag är positivt överraskad! Framförallt märker jag av temperaturen, det har faktiskt varit en ganska markant skillnad som har förbättrat min sömn jättemycket och sen är det ju fantastiskt mjukt att sova på så kan förstå att det även är skonsammare för håret. Sen har jag märkt av en sak till rätt markant, min hy! Kommer nog aldrig ha något annat på kudden att sova på nu. Så himla värt det!