STÄLL DIG INTE I EN TOM RING PÅ EN FESTIVAL…

Posted in everyday

Igår fick vi våra fina rum på GLO hotell i Kluuvi där vi tog en liten PW, dusch och fix inför helgens första dag på weekend festival. Mitt emot hotellet fanns världens mysigaste Farzer café och sedan det har vi sett de lite överallt. Vart man än går så känns det som att man kan greppa en farzer chokladbit om man säger så. Är den sista som klagar över det dock haha. 

Därefter var det en jäkla kö för att få tag i våra biljetter men efter lite kömat och skratt så sprang vi in på festivalen. Väldigt bra säkerhet måste jag säga, de kollade verkligen igenom minsta lilla knapp typ vilket kändes väldigt tryggt. 

Sophie bjöd på bubbel och sen fick vi alla skratta ordentligt…

Strax här efter dessa bilder togs så bildades det en liten tom ring i mitten av havet. Vem tror ni springer in I MITTEN och dansar loss helt ensam? Jo, Sophie J! Vad tror ni händer sekunderna efter? Jo EXAKT ALLA SPRINGER MOT MITTEN och lilla Sophie dras ner på marken Hahahah. Alltså. Detta är alltså tydligen något känt på festival, jag och Sophie höll på att skratta ihjäl oss resten av kvällen. 

Först var jag självklart orolig över att hitta lilla Sophie men när jag såg att hon var relativt oskadd så kunde ingen av oss sluta skratta. 

Resten av kvällen blev historia, Sophie började skriva med Armin Van Bureen(?) och vi skulle in på den officiella efterfesten då vi alla ångrade oss i entrén och gick till donken istället. Bra val! Fasen vad gott de va med Nuggets haha. 


Trots att vi inte drack alls mycket igår så känns allt idag väldigt molnigt och jag var extremt törstig när jag vaknade av ett samtal från min älskling. Extra gott med hotellfrulle då vill jag lova! 


Följt av italiensk sallad, choklad och en stor kopp kaffe. Sophie har precis somnat brevid mig men jag kämpar på! Hatar att vila. Tar nog en kopp till nu tror jag.