HELSINKI

Posted in everyday

Godmorgon knäckebröder! Då var det dags för finlandsfärjan mot Weekend Festival och vi är riktigt taggade. Igår möttes vi vid Värtahamnen strax efter 15 för att bli positivt överraskade, denna båten från skilja var faktiskt fräsch och trevlig, inte alls som i min tanke tidigare om finlandsfärjor helt enkelt och vi hade så himla mysigt! Ett riktigt mixat gäng av personligheter som alla är öppensinnade och snälla.


Idag klockan 12.00 kommer jag ha ett samarbete med Glitter på min instagram där ni kan vinna 2.500kr att shoppa för!!! Förstår ni hur Nice det är och hur fina saker de har i shoppen just nu?! Ska dessutom köra en takeover på glitters instagram så håll utkik! Jag är så taggad 🙂 

Spana in alla smycken jag har på mig HÄR<


Senare bjöd kvällen på god oxfilé och en dansshow som ständigt mötte nya klimax haha, alltså jag DOG! Det var verkligen hur kul som helst och nu är vi lagom trötta inför landsbestigningen som äger rum om ca 20 minuter. Dags att sminka sig lite fort nu helt enkelt! 

Håll koll på tävlingen!