DATE NIGHT

Posted in everyday

Godkväll kära ni! Helt slut idag, vem tror ni inte stannade uppe hela natten med grabbarna och tittade på UFC? Jo, jag haha! Så himla trött nu så det blir nog tidig nattning både för mig och Mike ikväll. Vilken underbar helg jag haft, en fantastisk middag på Un Poco med min älskade och jag är som nykär på nytt igen, om jag någonsin slutade vara det haha. Så fascinerande hur två själar kan vara så kompatibla ihop. Börjar typ gråta ibland för att han är så otroligt fin mot mig. Han är så jävla bra på att peppa så att man känner sig oövervinnerlig. Precis vad jag behövde inför nästkommande vecka. 

Efter en mycket mysig middag gick vi en liten promenad hem och stannade förbi världens finaste park med lampor i träden, tänk vad lite lampor kan göra. Längtar till jag får köpa ett hus och göra en fin mysig trädgård. 

Därefter träffade vi hans barndomsväns nyfödda bebis och herregud! Den där lilla krabaten skulle nog även få en barnhatare att vilja ha barn, så otroligt snäll och fin. 

Nu ska vi äta lite slutty brownie till och mysa, som om inte vi åt tillräckligt hela natten haha.

5 Kommentarer

 1. A säger:

  Hej bara en fråga. Du säger ju till och från att du blir nere, deprimerad osv. Känner igen mig väldigt mycket i vad du berättat med din relation till din mamma bara att jag har det fortfarande dagligen med båda föräldrar. Det är så destruktivt och dem har mig verkligen i sitt grepp eller vad man ska säga, och vad dem än gör så går jag alltid tillbaks. Speciellt till mamma. Trots att det hon säger inte är för mitt bästa och jag vet det, så lyssnar jag. Osv. Hur som helst! När jag är med personer som får mig att känna mig sådär bra, inser man att det verkligen är allt. Meningsfulla relationer till människor som får en att känna sig tillräcklig. Jag har inget sånt just nu. Ibland till och från och då mår jag jättebra. Men det jag noterade… Att du verkar ha en så kärleksstark ömsesidig relation till en människa(mike) och trotsatt han är vid din sida dagligen, säger du dig få dina dipp-perioder. Jag lägger gärna min lycka i andras händer och det vet jag att man inte ska göra. Känner du att du gör samma sak? Har du annars tips på hur man skiljer på relationer som får en må så jävla bra ibland och att inte ”förvänta” sig saker av dessa just pga det. Tips ens för att orka när det är som mörkast? När det känns som att ingen förstår och man inte har ork till att söka hjälp? Vad gör man?

 2. L säger:

  Så himla glad för din skull!! Heja er!

 3. Isabella Jedler säger:

  <3 <3 jag med

 4. Pernilla säger:

  Du ser ut ha haft en helt underbar kväll!

 5. Amelia säger:

  Hej .
  Bor ni i hyresrätt eller bostadsrätt? Om ni bor i hyresrätt , hur gick ni tillväga då? Nån specifik person eller fastighetsförmedling? Söker själv lägenhet och vore tacksam för all hjälp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.