MAYBE SOME WOMEN

Posted in bloppis, everyday, HEM

Godnatt kära ni. Idag har jag tagit tag i massa saker jag egentligen inte orkat och sen har jag bara varit hemma och känt mig så extremt nere :/ vill bara att det ska försvinna. Orkar inte mer just nu. Inte nånting. Får hoppas att jag mår bättre imorgon men det brukar jag ju faktiskt göra på måndag morgon iallafall, då får man ju gå upp och sminka sig och fylla ut ett syfte om ni förstår.

Aja, liten djungel här hemma men börjar få ordning på allt. Testade att sätta upp lite tavlor jag hade på Lidingö eftersom denna vägg ändå var rätt så försörd av massa tidigsre hål haha. Var svårt att visa helhet på bild men har iallafall lärt mig att man ska smycka ut höjderna i rummet så mycket som möjligt för att få det att se större ut. Så idag beställde jag ett sko-skåp som är en 2 meter hög spegel man kan vända på som ska va i hallen och sen en egenpysslad hörna för jackor och skor som jag kommer visa upp sen, köpte hela den kommande delen för 350kr 😮 chockad över min kreativitet. Kommer bli riktigt bra. Köpte dessutom äntligen hem lite gardiner till sovrummet med, mörkläggningsgardiner! Vi har ju fått sova med sån där bindel varje natt för att persiennerna varit trasiga haha. Snart slut på det! Även dem ska börja i takhöjd så får vi se vad det gör med rummet. Är väldigt taggad! Körde på med lite skåp till vardagsrummet med, vad håller jag på med haha. Aja, det är kul tycker jag.

Kampen mot det hemtrevliga helt enkelt.

Alla tavlor är sedan tidigare från Desenio och hörnan med puffen och brickan är från Jotex. Allt annat från Ikea 🙂 bilder kommer. (Får se om jag byter ut de över sängen osv och flyttar omkring lite till men än sålänge iallafall.

Sov så gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.