SUNNY DAY

Posted in everyday

Alltså hur bra dag har det inte varit idag? 28 grader?! Det får man inte uppleva så ofta här i Sverige men när det väl händer så vill man aldrig lämna landet igen. Stockholm är verkligen så otroligt vackert när solen skiner. För evigt kär i Stockholm. Som 8 åring när jag besökte Stockholm för första gången sa jag alltid ”när jag är 18 ska jag flytta hit”  och så blev det.

Idag har jag hängt lite med Roffe i soffan och hunnit med både middag och irish på Vau De Ville och Strandbryggan med dessa finisar. Inte ofta jag känner så med människor som jag gör med dem, liksom avslappnat och riktigt. Inget komplicerat, man liksom känner sig trygg från sekund ett med dem i närheten och vet att de är riktiga människor med rätt saker på agendan. Världens finaste par.

Nu är klockan midnatt och jag ska lägga undan penseln och sova. Peppad för ännu en morgon att få sminka sig on fleek. I am back haha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.