GIRLS NIGHT AND NYX FACE AWARDS

Posted in everyday


I fredags var det NYX face awards som tidigare nämnt och måste erkänna att det var inspirerande. På mig hade jag en av mina favoritklänningar från Chiquelle och favvo väskan såklart. OCH FAVVO TJEJERNA!

På bild: Sophie, Jag och underbara Amanda

På kvällskvisten efter mycket skruvande här hemma mötte jag upp denna donna för lite bubbel och middag på Vau De Ville. Blev tartar till förrätt och muslor till förrätt för min del och Emily gick i brorsans fotspår och körde kött.

Kolla vilken fin bild hon fick till, liksom WTF?! Hur fasen lyckades hon med detta?
LÄNK TILL HENNES BLOGG HÄR <

Nu har jag precis ätit monsterfrukosten efter en hel natt svullande och film mys. Dags att ta upp Roffe ur buren men han är fortfarande väldigt rädd 🙁 Lämnade honom på köksgolvet igår för att jag tänkte att han skulle få utforska lite men stackarn satt kvar där i 30 minuter på samma ställe 🙁 Hur attan ska jag göra? Tog upp honom med mig i soffan, då kunde han utforska lite mer. Kanske var det golvet som var obehagligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.