IKVÄLL BLIR DET FEST

Posted in Skönhet

Hur fanken ska jag hinna fixa håret idag tänkte jag. Det är nämligen NYX face awards och fina Evelina är nominerad! Hejar på henne ikväll, hoppas att hon vinner.

Anyhow, dagen har faktiskt flytit på och som sagt, jag fick sova inatt. Så himla skönt! Känner mig som pånytt född. Orken har slagit rot helt enkelt och mitt i dagens pressade schema gick jag förbi Braid & Blow på TC för hårfix på lunchen. Fanns ingen chans att jag skulle hinna fixa det själv i tid inför ikväll.

La alla lockar ihop så det kommer säkert bli ett hur fint svall som helst för ikväll. Dock ingen aning om hur jag ska sminka mig men det brukar ju lösa sig. Vill typ köra svart sotning deluxe med FÄRGs nya kajal som jag är så taggad på men vet inte om det kanske blir lite för hårt.. NYX som är smink med liksom, då vill man ju vara lite trendig haha. Får googla omkring med vad som är trendigt med smink nu helt enkelt så man inte gör bort sig haha.

Nu ska jag jobba vidare lite. Hörs senare med hur det blev. Puss på er <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.