ENSAMTID MED NIC & SAM

Posted in Event

facetune-54.jpg

Igår tog jag mig utanför hemmet trots att jag höll på att svimma två gånger igår på jobbet av utmatthet. Har inte kunnat sova på hela veckan som ni kanske läst haha så hjärnverksamheten gick helt enkelt inte dunderbra igår men vad gör man inte för Real Techniques och söta Nic & Sam som var på plats?

fitspo fitspo1 fitspo3

(fina Ellen KLICK!)

facetune-55.jpg facetune-57.jpg facetune-56.jpg

Det serverades tartar, röding och avslutningsvis en pannacotta. Det var länge sen ni! Träffade massa ”nya” influencers på plats som gjorde mig så glad. Älskar verkligen när man träffar ödmjuka snälla rara människor som vill andra väl. Men vem gör inte det? 🙂

facetune-58.jpg

Jag, Amanda (KLICK!) och Nic!

Blev några glas rödvin så vid 23 tiden åkte jag hem totalt mörbultad efter en mycket trevlig kväll och somnade sött i min säng bredvid finaste M. Finns inget bättre ställe att sova på än bredvid honom for sure. Nu ska jag hoppa iväg till Braid & Blow, de ska styla upp mitt hår lite sista minuten inför NYX Face Awards ikväll. Är så taggad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.