”Roffe”

Posted in everyday

Välkommen till familjen Roffe! ”Haha Bella! En kanin hade man när man var 6 år! Kaniner är för barn” 

Ja ja ja, om man ger det till ett barn kan väl lilla Roffe inte göra mig någon skada. Köpte nog mer eller mindre upp hela djurbutiken och igår tog vi upp honom för första gången sen han flyttade hem till oss. Jag och Mike har länge pratat om hund men kommit fram till att det fasen blir jobbiga första år med en hund och att vi inte riktigt säkert har tiden ändå, även om mitt liv passar en hund och jag skulle kunna ha med honom överallt.

Därefter såg vi en jättegullig kanin på instagram och åkte genast iväg och tittade på några stycken. Då fanns det däremot ingen som tilltalade så vi väntade och sen hittade vi lille roffe som Sophie jag och Nina hämtade med bilen. Han är så lugn och klumpig.


Igår satt han och halvsov i Emilys knä någon halvtomma innan vi släppte ner honom igen. Bästa Roffe!

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. SUNRISE, HÄR / 2. APRICOT, HÄR / 3. RÖDA ROSOR, HÄR / 4. PURPLE DREAM, HÄR / 5. FESTIVAL, HÄR / 6. LUST, HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.