SAKTA DÖR UNGKARLSLYAN

Posted in everyday

Skämt å sido, att flytta in i en ungkarlslya tillsammans med sin älskling är lättare än man kan tro haha. Älskar att han haft det så kalt här hemma på ett sätt för då behöver man liksom inte bråka om decor och det känns som att man inreder ihop trots att han redan bott här i typ 7 år.

Är dock förvånad över mig själv att jag har köpt blommor och att vi nu har 4 blommor bara i vardagsrummet. Trodde aldrig jag skulle bli en blomtjej men det är jag visst, man mår typ bra av att se lite grönska och saker som lever. Får väl se hur länge det där godiset på soffbordet håller dock. Sophie J kommer över på taco kväll ikväll här hemma hos oss och hjälper oss att köpa två nya familjemedlemmar med gamle bettan haha. Ska bli såå kul! Har längtat så mycket <3

Detaljerna hittar ni HÄR <

(inlägget innehåller affiliatelänk)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.