STUDENTEN

Posted in everyday

Vilken känslosam morgon! Idag var det dags för Mikes syster Emily att ta studenten och som tidigare rann tårarna. Det är något speciellt för mig med studenten, det blir för laddat runt kring mig med energier om ni förstår mig. Man liksom känner känslorna av total lycka och vilket jäkla 13 årigt slit de gått igenom. Blir så jävla glad för deras skull. Själv hoppade man ju av 2-3 månader innan studenten.

Antar att det är lite därför det blir extra laddat för mig.

Inte just för att jag känner att jag skulle klarat mig bättre med det pappret i ryggen för helt ärligt så är svaret NEJ man behöver inte skolan för att komma någon vart i livet men jag tror det ligger i så mycket mer. Man blir så ledsen och på något sätt avundsjuk över alla andras familjer som ”liten” och ”tonåring”. Antar att allt alla innerst inne vill är att ha en familj som hejjar på en! Man vill ha den där halvtjocka mormorn som frågar om man är mätt och man vill ha den där hönsmamman som aldrig låter en vara och som kommer till alla ens konserter och föreställningar 1h tidigare bara för att få bra platser.

Hade jag tagit studenten vet jag inte om jag hade blivit så värst mycket lyckligare. Jag hade nog känt mig rätt ensam om man tänker på hela familjesituationen jag var i och även vänskapliga sitsen.

Skolan var ett helvette för mig. Inte just för att man är tvungen att lära sig totalt ointressanta saker, utan just för att jag alltid var någon annanstans i huvet. Jag hade grova sömnproblem och var alltid sjuk och hade alltid nåt problem hemma eller med vännerna. Hur fan ska man finna studiero i det?

Så Emily! FYFAN VAD DU ÄR BRA! Jag såg din och alla andra studenters obeskrivliga lycka i ögonen och började gråta. Det var bara glädjetårar idag.

2 Kommentarer

  1. Emily säger:

    Åh! Tack för det fina inlägget. Det betydde så mycket att ha er där. Skolan har varit långt ifrån perfekt. Att springa ut var en upplevelse. Och ifall de hade varit du som tog studenten hade jag Mike och mamma funnits på plats❤

  2. Isabella Jedler säger:

    Bästa du <3 tack själv

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.