FRÅGESTUND

Posted in Event

WOHOOO, frågestund var ett tag sen! Kör hårt, ingen fråga är för dum kära läsare <3

4 Kommentarer

 1. Emma säger:

  Får man fråga hur lång du är, och hur lång du blir när du bär klackskor? (beror ju självklart på hur höga skorna är, men på ett ungefär?) Är själv 175 cm och har inte riktigt vant mig ännu vid min längd när jag bär högklackat. Har du några tips för att man ska kunna känna sig mer bekväm i sin längd?

  Måste även tillägga att du verkar vara en väldigt jordnära tjej och förnuftig. Tack för många tips och inspiration!

  Vänligen,

 2. a säger:

  Känner igen mig i alla dina djupare tanke-texter , undrar hur du lyckats komma till vad verkar som en ganska stabil tillvaro?
  Vad är grundpelarna som hjälpt dig ta dig dit. och hur rekommenderar du andra i samma sits som växt upp med narscisstiska föräldrar och syskon som idag, utåt sett ser vars liv ser perfekt ut men som inåt är så trasig. Det känns som att jag begränsar mig själv så mycket i livet på grund av hur jag blivit formad under uppväxten. Hur kan man gå ifrån det? utan att oftast ens märka det kan jag bli så stressad tills det är försent och allt bryter ihop. Jag har förlorat så mycket på grund av detta och är hela tiden rädd att folk ska se igenom mitt perfekta till allt det ”sorgliga” jag har inom mig. ingen tror att en tjej i min unga ålder som ser ut att hantera livet lätt kan ha gått igenom något hemskt i sitt liv. Jag baserar mig själv utifrån andras ögon trots att jag vet att jag är grym. Men inte tillräckligt stark. Hur får man tillbaks drivkraften i livet när man inte kan bryta helt med sina föräldrar för att man bor hemma fortfarande.
  Kan du ge alla dina bästa tips du själv skulle gjort? Och en till: har du någonsin jobbat på ett jobb med dåliga villkor/eller något liknande somdu mått dåligt på? Vad rekomenderar du att man gör för att få ett jobb man trivs med? hur kom du till ditt? Kram<3

 3. Sofia säger:

  Vad ska ni göra på midsommar? 🙂

 4. Sara säger:

  Jag är har ganska nyligen hittat till din blogg! Tycker att du och din pojkvän är FÖR söta, hade varit kul att veta hur ni träffades? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.