GLASS FET FISK OCH SNABBA BRILLOR

Posted in Event


Idag har man allt fått tag på snabba brillor. Vid lunchtid gick nämligen jag, Paulina och Anne till Anna-Karin Karlssons sample sale där man gick loss på 3 nya brillor. Så jäkla maxade! Kan visa er sen men är iallafall väkdigt nöjd med dagens insats. 

Sen frossade Man i både glass och lunch på esc. Har nog inte riktigt fattat att det är sommartider ännu men vad gör dä då? Är ju fortfarande sjuk. Något som blivit ett mer normalt tillstånd för mig haha.

Avslutningsvis en vedervärdig sminkfri skrattbild Paulina fångade men jag tänkte lägga ut den ändå eftersom min hyalase slutat verka nu så jag kan visa en liknande bild mot den högra. Ansiktet blir verkligen smalare men nåt måste jag nog göra..

6 Kommentarer

 1. Linnea säger:

  Men herregud vad bra det blev!! Du behöver absolut inte göra något, det är hjärnspöken garanterar jag dig. Du är fin som du är.

 2. Isabella Jedler säger:

  Åh tusen tack vad glad jag blir!! Tack <3

 3. Maria säger:

  Hvor er jakken ifra?☺️

 4. Sabina säger:

  Så himla fin utan filler(jo du var fin med oxå men mycket finare utan)! ????
  Har aldrig varit ett fan av fillers o hoppas att du nu banar väg för resten av alla kvinnor att gå tillbaka till naturlig skönhet!
  Ha en underbar kväll! ????

 5. Aida säger:

  Inte alls en vedervärdig bild, du är jättefin! <3

 6. Isabella Jedler säger:

  tack fina <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.