24h efter hyalase

Posted in everyday, FORMA VITA, JAG TESTAR, Skönhet

Nu har det gått 26 timmar sen Dr Calle på Forma Vita sprutade ansiktet med Hyalase – ämnet som löser upp fillers. Jag vet att jag döljde det rätt bra på bilder men ansiktet såg ofta svullet ut. Fillern har jag byggt på för länge och för mycket helt enkelt så att den plattats ut och blivit bredare än tänkt. Till vänster har ni en bild på mig i realtid för EN vecka sen! Memiken gjorde helt enkelt att jag såg ”tjockare” ut och det ordnade vi allt till. (visserligen en av de sämre bilder haha men ändå!) och till vänster ser ni en bild på mig från köket tagen för 10 minuter sedan 26 timmar efter hyalase behandlingen. Alla säger att jag ser yngre ut nu vilket jag tycker suger haha men jag känner mig samtidigt lite mer som mig själv om ni förstår. Även om jag fortfarande har i tanken att fylla på en liten dos på enbart kindbenet igen.

Jag var såååå svullen imorse hah, så glad över att nu en hel arbetsdag senare fått påsarna under ögonen tillbaka igen och inte känna mig som en ballong haha. Men det var det värt! Har fortfarande kvar lite här och där men vet att det inte gett fullt resultat ännu så det ska bli intressant att följa.

Här är 3 bilder till tagna nu från vardagsrummet. Känner mig rätt nöjd. (ingen contour eller smink nu utan enbart spraytan och mascara + världens bästa serum jag kommer skriva om imorgon)

Nu ska jag pussa på Mike, äta paj och kolla på film.

11 Kommentarer

 1. Victoria säger:

  Fin som alltid! <3 När jag kommer upp skulle jag dock vilja göra ett besök hos den omtalade C 🙂 Du måste hänga med!

  1. Isabella Jedler säger:

   Calle är bäst <3 DU ÄR FINAST

 2. Agnes Maya säger:

  Du är så himla fantastiskt vacker Isabella, verkligen. <3

  1. Isabella Jedler säger:

   Åh tack så jättemycket fina <3

 3. Linnea säger:

  Så fint det blev!! Vore ännu mer hjälpsamt om du hade en efterbild med ungefär samma min som på förebilden? 🙂

  1. Isabella Jedler säger:

   Absolut fixar det!! 🙂 tack

 4. Jonna säger:

  Skulle du rekommendera att lägga fillers under ögonen? I påsarna kram

  1. Isabella Jedler säger:

   Jaa faktiskt, det har varit effektivt!! 😀

 5. ea säger:

  Bedrövligt att unga människor som bloggar har hållt på och lagt in fillers i kindbenen, har varit förvånad att ni inte själva sett att ni ser tjocka ut, och äldre, förfärligt med alla unga tjejer som gått på detta, gamla tanter äldre kvinnor som vill se ut som 20 ungefär lägger in en massa sådant här i ansiktet, ser förfärligt ut, det ingen tänker på är att när man börjar lägga in sådant här i ansiktet som ung så tänjer man ut huden med påföljden att när man blir äldre är huden uttänjd och man ser då betydligt flera rynkor i ansiktet än vad man skulle sett om man inte hade lagt in detta som ung. Likadant när man lägger in detta i munnen, ungdomar tänker inte på att man tänjer ju ut huden och påföljden blir även densamma här, att när man blir äldre så får man en betydligt rynkigare mun än vad man skulle haft utan detta om man aldrig fyllt på munnen med någonting överhuvudtaget. Beklämmande med alla unga människor som förstört sitt ansikte med detta.

 6. K säger:

  Vad var det för filler du hade sprutat in? Jag har använt Hyalyronsyra bara, inget för att egentligen bygga upp nån specifik form utan mest för att få tillbaka lite spänst… tänker om det kan få mig att se svullen ut också.

 7. Jennie säger:

  finns egentligen ingen mening visa upp något om man inte fotar i exakt samma ljus, vinkel. Dessutom är det 48h lösningstid på detta preparat. För mig tog det nästan 3 dagar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.