JAG TOG BORT KINDBENEN

Posted in everyday, FORMA VITA, JAG TESTAR

Jag var 18 snart 19 när jag sprutade filler i kinden för första gången. Det var det bästa som hänt mig tyckte jag!

Sen dess har jag fortsatt och fortsatt och fortsatt vilket nu resulterat i att de börjat brytas ner av kroppen som de gör naturligt men hamnat lite längre ner än vart jag naturligt sätt har kinderna så jag kände mig lätt lite plufsigare i ansiktet än första gångerna jag fyllde i kinderna så NU NI!

Me au naturelle! 

Var förbi dr Calle och Eva för kärt återseende för att göra det jag fruktat men ändå längtat efter. Se hur Gud skapade mig på riktigt utan fusk heh.

Vet att det inte är så många som vet att man kan ta bort filler tidigare än den försvinner naturligt men det kan man. Hyalase heter det och tar bort klumpar, ojämnheter eller som jag, köttar bort hela fillern. Nu har det börjat sjunkna ihop lite men ska bli väldigt spännande att se hur det är när jag vaknar imorgon bitti. Kanske ringer jag Calle och gråter haha.

Nejvars! Är ju rätt trygg i mig själv hur de än blir men vi får se om jag låter det vara nu eller om jag fyller om från början men högre upp igen.

Det gjorde inte ont alls och nålen är supertunn men däremot stramar det lite när han sprutar in det och sved till ypperligt lite när han masserade annars har jag inte fått någon biverkning. Han var snäll nog att blanda i lite bedövning med. Känner mig lite varm och kanske en aning svullen nu men bortsett från den lilla biverkningen så är jag nöjd och förväntansfull.

Läs mer om det HÄR <

8 Kommentarer

 1. Hannah säger:

  Fast du har ju fortfarande massa fillers i läpparna? Så, inte riktigt hur gud skapade dig direkt 🙂

 2. Mikaela säger:

  sopa hannah

 3. Victoria säger:

  Men kasta dig Hannah!
  Bella har alltid varit himla vacker, och det kan jag intyga. Stolt moster till världens bästa!

 4. Isabella Jedler säger:

  <3

 5. Isabella Jedler säger:

  haha vicky <3 hon är bara sur och osäker i sig själv 🙁 Love uuu! Kom till stockholm snart

 6. Isabella Jedler säger:

  Nej okej inte riktigt 😀

 7. Jennie säger:

  smart lägga bedövning i, det gjordes inte när jag tog bort filler. Gjorde ondare ta bort än att lägga dit! Kindben som sjunker vill man inte ha!

  http://www.missjennie.se

 8. Isabella Jedler säger:

  Ja jag vet, såå glad över det! Hört lite historier om smärta men detta var absolut ingen fara 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.