SPADAG PÅ SÖDER 25% RABATT MED KODEN…

Posted in everyday

Godmorgon! Fyfasen vilken tråkig vändning gårdagen fick. På morgonen vaknade jag med lätt feber och ont i halsen men det sket jag såklart blanka fan i och svalde glatt ner en Ipren för att springa ut på lunch med Jannice och Alex på söder. Väl hem i bilen slog det till ordentligt och jag fick riktigt med feber. Så himla tråkigt! Vi skulle egentligen gått på Philips överraskningsfest men var tvungen att ställa in så dåligt som jag mådde. Tror det var bra för idag mår jag faktiskt bättre även om jag fortfarande går på Ipren. 

Hur fan kan man ha så dåligt immunförsvar som jag? 


Får knapra lite till på Ipren helt enkelt men det var det värt. Idag testade vi den nya appen ”book a treat” som ni förresten har 25% rabatt på när ni uppger isabella25 ???? 

Med appen kan man boka naglar, hår, spa, massage, vax ja allt möjligt! Spana in den! 

Vi tänkte först köra sturebadet men sen beslöt vi oss för att testa något nytt och det är jag glad över. Sist vi var på sturebadet var maten under all kritik och vi fick en i princip fryst laxbit. Vi drog till ”Element SPA” och är himla nöjda. Tog en Caesar i solen och mådde gott helt enkelt. Tog en halvtimme massage var för att knåda lite knutar och jag kände verkligen hur behövligt det var. Min rygg är verkligen KAOS nu! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.