#DIGITALQUEEN

Posted in Event

facetune-6.jpg

Nu var denna arbetsvecka slut för lilla mig och ännu ett lyckat event avklarat med Adviral. Igår insåg jag ännu en gång hur bortskämd jag är med mitt jobb. Det är liksom jobb blandat med nöje. Verkligen en dröm ju! Självklart ska man aldrig sluta sträva framåt men man måste fasen stanna upp och se vad man är tacksam över precis lika mycket. Hur som helst. Där har vi dem, Anne och Katri, min kollega och min coola chef. En chef som har sånt jäkla gott hjärta och jobbar med så mycket bra hon bara kan. Hon vill förändra världen till det bättre och det tycker jag hon är jävligt duktig på. Denna bild blev så extremt cheflig så var tvungen att lägga upp den. Där stod vi 2h innan ett event och fick inte tag på någon taxi haha. Tillslut kom jag dock på en app som hette taxijakt där vi äntligen fick tag på en!

facetune-7.jpg

Vi har ett nytt koncept och det heter #digitalqueen, kolla in dessa donnor. Detta har jag suttit och klistrat ihop med The Mobile Store haha, har typ 3 skal därifrån nu här hemma. Så kul att göra egna skal! Hemsidan hittar ni HÄR <

facetune-12.jpg

Väl på plats var det bara att blåsa upp ballonger med helium och dekorera bordet. Vi hade tryckt upp tröjor ochh kepsar till alla och Ur & Penn dekorerade oss alla till queens medan Mister French stor för kungastämning.

facetune-11.jpg facetune-8.jpg facetune-9.jpg

Vi fick steka vårt egna kött och kände oss viktiga haha.

facetune-10.jpg

På plats fanns även fantastiskt coola Nina Rung som verkligen fattat hur man ska kämpa för våra rättigheter på riktigt. Enligt mig tror jag inte att alla killar tänker till om hur man behandlar en tjej genom att skita i att raka sig under armarna och raka bort allt hår. Man kan fan kämpa på andra bra sätt! Alla kan.

Sen hade vi prins Carl Philip och Sofias stiftelse på plats som bland annat belyste näthat. Fyfan vad folk var elaka mot Sofia! Jag är så glad över att de hemliga gästerna var på plats och nu jäklar ska vi kämpa för en bättre värld ihop. Jag fick en riktig push! En hunger kom till igen om ni förstår hur jag menar.

Tusen tack till partykungen för decor! 

Nej ni, hörs sen. Nu måste jag mätta en annan typ av hunger med Mike, Jannice och hennes pojkvän.

2 Kommentarer

  1. Jennie säger:

    Gud vad kul, önska jag med var bjuden. Deras senaste fest var ju så kul!

  2. Isabella Jedler säger:

    Skriver upp dig!! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.