HEMLIG FEST FÖR TRE KRONOR PÅ FRENCH

Posted in Event

Bella, tre kronor kommer till frenchen ikväll, vill du och några vänner komma?”

Nog för att hockeykillar alltid fallit mig i smaken om man kollar på 80% av mina tidigare flirtar men igår ville jag bara göra tjejerna glada haha. Självklart vill jag skryta om att få vara på festen också för den delen haha. Skämt o sido. Det var hur kul som helst som alltid på Frenchen och som alltid med de där pinglorna.

Jag drog hem till min älskling redan vid 21 tiden och kollade på film och åt kladdkaka. Hockeykillar är helt enkelt ingenting mot min älskade Mikey, men det är alltid kul att se tjejerna ha kul. Att se Henke irl var dock kul, det måste jag erkänna. Annars kan jag inte en enda hockeyspelare till.

Bilder från Jenny Gunnarsson

2 Kommentarer

  1. Stina W säger:

    Vilka av dom knullade du med den här gången då? Du är ju känd groupie och din friskskrivning där i texten är ganska obvious att du vill kompensera för otroheten.
    Det är ju inte första gången och groupies will be groupies. Alla känner ju till dina DP-trekanter.

  2. Isabella Jedler säger:

    HAHAHAHAHAHA! AA hade inte ens hunnit hälsa på nån av dem innan jag satt i en taxi hem igen och har tyvärr aldrig haft en trekant heller men bra försök 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.