MOBILENS MEST HATADE APP

Posted in everyday

image1

HERREGUD! Blir så otroligt trött i dessa stressade dagar. Min mobil har helt enkelt sagt upp vänskapen med wordpress-appen och vill bara inte fungera. Måste alltså MAILA över bilder till datorn innan jag får plocka in dem här. Hinner inte riktigt med nu känner jag.

Hur som helst, vad har hänt senaste dagarna? Inte mycket mer än att jobba och äta helt ärligt så nu sitter byxorna lite väl tight haha. Blir inte bättre av att Triumph har ställt upp sin glassbox på kontoret vill jag lova. MEN nog på klagandet! Vad har hänt? Jo:

image2

Vi fick se Alien filmen på premiären och WOW, den var fasen svinbra! Brukar bli så uttråkad av att titta på film men helt plötsligt hade 2 timmar gått och filmen var förbi? Den rekommenderar jag att se.

Därefter åkte vi hem och gjorde det vi är bäst på nu för tiden, äta lite till. Chevre macka i ugnen med honung. Finns typ inget som toppar det.

image3

Söndag – Efter att vi slängde alla kartonger som ni sett i tidigare inlägg, tog Mike en vända till återvinningsstationen på Lidingö med Mikes gamla garderob och jag mötte upp Nina för en shoppingrunda på MOS. Hittade massa grejer till mitt framtida, ännu ej köpte sminkbord OCH en jätte fin vas. Därefter hämtade Mike syrra mig och vi åkte till hem och åt en jätte mysig middag och kollade på tv:)

Måndag. Workworkworkworkwork…en vanlig dag på jobbet tills Mike dök upp och överraskade mig med massa rosor:D På kvällen hann vi med en vända på stan, jag hittade äntligen EXTRA stora tekoppar som jag har letat efter i månader! Dricker inte folk te längre eller vad är det som står på? Därefter var vi på premiären av Alien – Covenant som jag nämnde ovan. Ännu en gång, riktigt bra och läskig thriller. Jag brukar inte alltid gilla sådana filmer men WOW, riktigt spännande:)

image4

image5

ÄLSKAR MINA LÅÅÅNGA NYA FRANSAR!

image6

image7

image8

Tisdag – Igår efter jobbet ville Mike till Söder (han har tjatat en del om Söder på sistone) vilket jag inte brukar vara så pepp på men han läskade mig med en massa bra möbelbutiker vilket gjorde mig taggad, så vi tog en sväng runt SOFO och titta på lite möbler och inredning. Dessvärre gick jag och förälskade mig i ett bord som kostade typ 20 papp – såklart. Så kände för att tröstäta eftersom jag snabbt insåg att prislappen var ett problem så vi promenerade till Mister French och hade en supermysig date för min bästa älskling. Som ni kanske vet slutar vi aldrig äta och även denna kväll blev det inget undantag haha, dessutom sänkte vi en flaska rödvin för att förgylla tisdagskvällen:) Den var han inte beredd på men där fick jag honom allt!

image9

Imorse blev jag borskämd av min älskade Jannice igen med 4h i frisörstolen för att flytta om mina extensions och färga bort det orangea. Hon kan allt min Jannice! Tur att man har henne.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.