DET VAR DÄRFÖR DET BLEV SÅ DYRT

Posted in everyday, HEM

IMG_0561IMG_0557

Godmorgon! Shit vilken lång dag det blev igår. Som vanligt längre än man tänkt när man handlat på IKEA. Det var dags för lille bettan att kastas ut och dags för kungligheten själv att ta plats. Nejdå, men från en tjej som bott i en resväska i nu typ ett år hem till Mikke är det skönt att få något större på plats 😉 Hur som helst, det blev några laxar dyrare än vi trodde när vi stod där i garderobs-editen på IKEA dagen innan för att designa garderoben men det var inget vi riktigt reflekterade över eftersom vi maxade med inredning.

IMG_0556.JPG be

Hela jäkla lägenheten full med kartonger och saker att montera 16:45, Yippie! När jag skriver Yippie menar jag det faktiskt. Jag älskar att skruva ihop saker, tänka och bygga ihop. Det känns så himla bra, men framförallt känns det så jäkla bra att gå förbi den där garderoben sen och tänka ”den där lilla rackaren har man allt byggt”  

Men, nu till det dyra haha. Vi hade fått extra garderober fast i vitt! Så vi hade alltså betalt för 3 garderober vi aldrig ens beställt eller ville ha hem. Som tur var var IKEA väldigt samarbetsvilliga och kom och ska komma och hämta dem idag igen, alternativt imorgon.

IMG_0567 IMG_0563 IMG_0562

20:00 ville vi ha pause, gud vad glad jag är över att vi köpte två skruvdragare. Trots det satt vi och skruvade till 2 inatt, tänk hur lång tid det tagit om vi inte haft det. Synd bara att det blev Pizza, godis, naturgodis, popcorn, choklad och chips med hem i pausen.

IMG_0571 IMG_0572 IMG_0573

Slutet gott, allting gott. Nu är vi en bit på väg, bara att fixa resterande saker nu som detaljer, sminkspegeln, gardiner, pall osv. Stay tuned 😉 Nu har vi en hel del kartonger att slänga.

6 Kommentarer

 1. M säger:

  Vad fint det blir och vilka snygga garderober! 🙂

  1. Isabella Jedler säger:

   Tack!! Sååå skönt att slippa bo i en resväska 😀 haha

 2. Victoria säger:

  Alltså hur fint blir det inte?! 🙂 Himla fin jacka också Bella! Är det Odd Molly? 🙂

  1. Isabella Jedler säger:

   Taaack <3 ja de e de hihi

 3. Linn säger:

  Hej, min erfarenhet av P-stav är att man får mycket blödningstrassel.
  Det har kommit ett nytt P-piller som heter Diza. Man behöver inte göra uppehåll för mens, utan tar tabletterna kontinuerligt och därför slipper man pms, mensvärk och blödningar. Dessutom slipper man akne och depression som man annars kan få med P-stav. Jag tar Diza själv och är supernöjd. Du får fråga din doktor/bm för mer info. Om du får Diza, så är jag jätte nyfiken på hur det funkar för dig, så skriv gärna några rader om det!

  1. Isabella Jedler säger:

   Hej! Åh tack så jättemycket för hjälpen, ska kolla upp det 😀

   KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.