Allt har gått åt helvette. P-stav?

Posted in everyday

IMG_0545 IMG_0546 IMG_0547 IMG_0548 IMG_0550 IMG_0551

Alltså herregud, det har verkligen inte varit menat att blogga denna vecka. Allt har gått åt helvette haha. Hade tänkt att blogga om allt möjligt kul denna vecka trots den extrema tidsbristen. Hela veckan har gått i ett verkligen. Så himla kul när dagarna bara swishar förbi. Jobbet, såå mycke roliga projekt på gång så helt plötsligt är klockan 5 och jag vill inte åka hem.

Nog om det, jag har faktiskt även tagit tag i massa saker. Igår etc gick jag och kollade mina äggstockar osv bara för att, kan ju vara bra att veta att allt är som det ska och det var det. Haft extrem mensverk på sistone så ville kolla så jag inte hade nån cysta eller likande och det hade jag inte! Så skönt. Dock måste jag sluta med Cerazette så vet inte riktitgt vad man ska ha nu? Hört att många föreslår p-stav men vågar inte riktigt det? Erfarenheter?

Och strax efter det gick jag till, hör och häpna mitt första besök hos psykologen! Fick tag i honom genom UMO och måste säga att jag är så himla nöjd med honom. Var så rädd för att jag skulle sitta där och känna mig som ett missfoster som pratade med mig själv men jäklar. Vilken chef han var! Kände mig som en superwoman. Får ta ett eget blogginlägg om det längre fram känner jag.

Därefter överaskade jag Mike med en kvinnlig touch här hemma. Kolla vad lite detaljer kan göra. Gick loss med lite smått och gott från Odd Molly. Nog om det, vi åkte dessutom en snabbis till IKEA därefter och inhandlade det jag väntat sååå länge på, vår garderob! Jag är så himla taggad så ni anar inte och snart kommer den! But first, springa till Classe O och köpa två skruvdragare, det kan behövas.

1 Kommentar

  1. Tina Hansen säger:

    Så härligt att du blev nöjd med din psykolog! Det är ju mycket som spelar in med personkemi och tillit med mera 🙂
    Enligt mig borde alla gå till en psykolog någon gång i sitt liv, det gör underverk! Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.