YSL BEAUTY CLUB

Posted in Event

Godmorgon kompisar! Igår var jag och Ninis på event och hängde lite igen för första gången på en månad eftersom jag och Mike var på Bali. Perfekt tillfälle för YSL Beauty Club ju. Vi hade så himla kul där och det tror jag att de flesta hade faktiskt. Tänk om den klubben funnits på riktigt 🙂 jag menar, vem vill inte bada i guld? 

Vi hängde kvar där och minglade runt till 23 och sen drog vi faktiskt såklart till PH finalfest för att gratta Sofia (nej hon vann inte jag vet ). 

Därefter var man i taxin hem kring 01 och idag har jag fått flexa bort första två timmarna till imorgon. Det behövde jag! Inte för att jag är bakis eller drack så mycke igår, men min kropp behövde vila. Känns som jag har nåt virus i kroppen. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.