LAST DAYS OCH VARFÖR JAG INTE BLOGGAT

Posted in everyday

Herregud, kan inte fatta att det redan gått 3,5 vecka sedan vi satt på planet mot Bali. Nu ska vi liksom hem? Vad hände där, hur kunde tiden gå så extremt fort haha? Snacka om magiska veckor, kommer bli så konstigt att inte göra exakt allt med Mike hemma men man ska väl vara glad över att det är så och inte tvärt om efter en såhär lång resa.

VARFÖR HAR JAG INTE BLOGGAT?
Jo, som jag nämnde i tidigare inlägget så hade Mike en liten surprise för mig och valde destination som blev Jimbaran och denna gång ett hotell som hette Ayana. Riktig monster-resort så vi valde helt enkelt att bara spendera våra sista 2-3 dagar utan sociala medier och så mycket internet alls och bara njuta av allt där och på riktigt bara ta det lugnt och inte tänka på att fota och sånt.

Passade såklart på att ta lite snabba snapshots med mobilen emellanåt. Där spenderade vi dagarna och nätterna till föda av olika slag så kan inte direkt påstå att resan blev som vi sa eftersom vi gjorde det vi inte skulle göra som vi alltid gör ändå – maxar. Trodde ju att jag skulle komma hem med ett sixpack men antar att det får bli i ett annat liv sitter jag och skriver med en Snickers i handen.

Nu är vi framme i Dubai igen för att mellanlanda. Landar i Sverige runt lunchtid igen för en kaffe med Ms mamma och syster innan jag ska möta upp efterlängtade Sofia och Stina.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.