ON THE BEACH

Posted in everyday

Livet på en pinne har fått en ny innebörd sen vi kom hit till Jimbaran. Vårt nya ”hotell” är verkligen helt MAGISKT på exakt alla sätt som finns. Åker ni till Bali måste ni typ ta in på Jamahal Private Resort. Personalen till att bara börja med är så underbar, riktiga bossladies! Love it. Ditha, en tjej vi möttes av först av alla här var så himla skön och rolig och höjde upp semestern till klimax ordentligt.

Efter att ha checkat in och chillat lite på rummet som ni fick se lite snabba bilder på igår fick vi skjuts ner till stranden där vi hängde resten av dagen i solen och jäste ytterligare med ännu mer mat och frukter. Så skönt med en strand som inte är full av turister som oss utan att vi får känna oss lite ensamma för att få den maximala semesterviben.

Shit vad jag skryter om detta hotell nu men jag är verkligen så himla nöjd. Ceasarsalladen var såklart även den den bästa jag ätit på hela semestern. Fullpott!

Vår fina säng. Sänghimmel är verkligen riktigt underskattat, vill typ skaffa en sån hemma med. Känns som man kopplar bort exakt ALLT annat än lugn inför de där tygbitarna. Det skulle man nog allt behöva i vardagsstressen, speciellt jag som annars sover så dåligt.

Här sitter Mike och väljer dagens frukost, spoooild

Och här slutligen den fina stora poolen med vattenfall och små solhus som vi ska äta frukost i innan massagen. Till skillnad från Seminyak (som var min favoritstad) så verkar det faktiskt inte vara lika mycket mygg här som Ubud och Seminyak men det kanske bara beror på vädret. Hur som helst, nu är det inte långt kvar tills vi ses Sverige.

2 Kommentarer

  1. Fanny säger:

    Åhh vad härligt det såg ut! Jag undrar, tycker du att det är jobbigt att ha en blogg just när du är på semester? Typ att du måste ”jobba” när du kanske egentligen vill slappa? Eller är det bara kul? 🙂

    Kika gärna in på min blogg om mode, skönhet och mitt liv: http://finest.se/fannynord/

    1. Isabella Jedler säger:

      Fin blogg! Ja det är faktiskt lite jobbigt IBLAND men samtidigt kul att se tillbaka på och dela med sig. Gäller att hitta en bra balans så det fortfarande faktiskt känns kul men bloggen. KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.