DINNER AT HOME

Posted in everyday

Känns som vi lovar oss själva att vara nyttiga varje dag men det har ju gått åt anders hehe. Som många märker gör vi typ inget annat än att äta emellanåt men det är så himla svårt när man blir frestad exakt överallt och man är född till en riktig godisråtta. Igår skämdes vi bort ordentligt med en middag hemma. Mike tog nåt kött och jag laxravioli. Blir verkligen inspirerad här till matlagningen hemma. Finns ju så många enkla saker man kan göra som man aldrig tänker på själv förr än man själv blir serverad.

Nu ska vi till kvällens bästa höjdpunkt. BIO! Vi ska se den senaste Guardians Of The Galaxy 2 och äta FRITERADE OREOS med POMMES, GLASS, POPPISAR och CHOKLAD. Kan inte nån bara öppna en liknande salong hemma? PLIIIIS.

2 Kommentarer

  1. A säger:

    Hej! Minns förut när du skrev ett långt inlägg om hur det var mellan dig och Mike innan ni blev tsm. Du skrev om att du hade sett hans dubbelgångare på krogen pussas med en annan tjej, och att du inte kände dig uppskattad osv osv. Finns det inlägget kvar? Sitter själv i EXAKT samma jävla sits som du gjorde då och livet suger just nu hehe. Det är läskigt hur lik min story är med det du skrev då, förutom att vi inte är tsm. Vill bara läsa det igen haha, om det finns en chans alltså. Tack för en bra blogg!

  2. Isabella Jedler säger:

    hej! Jaa hmmm… tror det är borta tyvärr men ska kolla om jag kan fiska fram det <3 Precis, jag och M har verkligen ingen uppåt kärlekshistoria utan det var en lång "kamp" från och till som katt och råtta. Efter många "sluta dejta" fattade vi två idioter tillslut hur mycket vi älskade varandra och har inte kunnat släppa varandra ur sikte sedan. Tack <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.