ENGAGED

Posted in Event

Godmorgon Sverige! Vi kom precis fram till finaste JAMAHAL private resort i Jimbaran och det första jag gjorde var självklart att hoppa ner i badkaret! Så himla fint! Tog snabba raw bilder med så att jag snabbt kunde uppdatera er innan vi sticker vidare till deras beachclub för gissa vad?! Detta hotellet är det första att ha riktigt bra internet. Såhär ser vår fina lilla villa ut denna gång iallafall. Helt otroligt magisk. Det är bara vi och nygifta par här så det är väldigt lugnt och skönt vid denna delen av ön. Hittills är detta hotell och stad min favorit. Sånt otroligt lugn för själen och imorgonbitti ska vi lyxa till det med en tryck massage. Får gå in på detaljer efter den men den ska tydligen släppa på hämningar.

2 Kommentarer

  1. Elin säger:

    Åh så fint och mysigt ställe det verkar vara!

  2. Isabella Jedler säger:

    Helt magiskt!! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.