JAG BLIR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD! 

Posted in everyday

Godkväll sverige! Jag blir fan helt galen, har KÄMPAT med detta blogginlägg i 2 timmar?! Fattar ni :O Alltså hur fasen kan jag ha sån otur med internet var jag än är här? Testade desperat att köpa internet på mobilen också men kan inte ens skicka ett iMessage så det var ju verkligen onödigt. Nöden har ingen lag som man brukar säga även om jag förknippar det med att kissa på sig haha. 

Hur som helst, vad har hänt sedan sist? Kommer typ inte ens ihåg det men jag har kämpat lite med vår nästa vlogg från Gili Meno men som vanligt ska allt skita sig. Då handlar det inte om det dåliga nätet utan att min dator är full av massa spökminnen så att jag inte ens kan redigera filmen, får köpa en extern hårddisk hemma helt enkelt. Annars har vi mest tagit det lugnt sen vi kom till Seminyak. Idag käkade vi frukost på rummet i ett par timmar innan Mike tvingade iväg mig till ett gym 15 minuter bort, dock glad över det nu. Vi köpte faktiskt varsitt vecko-kort för att göra det vi trodde vi skulle göra varje dag ahah, träna! Så mitt i allt socker och smaskens så ska vi nu alltså göra ännu ett tappert försök till ett hälsosammare liv. 

Sen hade jag faktiskt bokat en frisörtid på Toni & Guy här men blev nog inte riktigt som jag tänkt det haha, gick dit i hopp om en liten nyansering för att få bort mitt solblekta orangea hår men gick därifrån med hela håret i en jämn orange färg istället 😀 Mike tyckte som tur var att jag tydligen var snyggare i detta men tror att han kan förknippa det med att det för en gång skull denna resa är styleat. 

Därefter åkte vi hem en stund för att fixa oss och jaga en och annan groda och ödla på rummet följt av en god italiensk middag. Nu har vi dessutom unnat oss rejält med massa gott på en GULDBIO! Kostar exakt som en vanlig bio hemma bara det att man får en nästan privat salong, bra service och mycket godare tillbehör. 

Nu är klockan redan 03 här och jag har försökt med både internet och videon hela kvällen utan vidare resultat så får helt enkelt ge upp och krypa till kojs nu. Vill inte slänga upp vad som helst på youtube hipp som happ, verkligen helt sjukt att jag och Mike nu har över 67 000 visningar på vår senaste youtube film som ökar med flera tusen i timman nu senaste dygnet. Ska bli väldigt intressant att se vad vi landar på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.