Q: ”VEM SKYDDAR DU EGENTLIGEN MED ANONYMITET”

Posted in DEEEEEP

Godeftermiddag bloggen. Som sagt varit lite mycket senaste dagarna men ska till psykologen för första gången samma vecka jag kommer hem från Bali. Även om jag dragit mig för att göra det extremt mycket så är jag lite lite glad över att jag haft en pojkvän som drivit på det så mycket att jag verkligen MÅSTE ta tag i det. Fått många mail och kommentarer i PM och en fråga som ständigt återkommer är varför jag vill hålla honom anonym och varför jag skyddar honom.

Helt ärligt så skulle vem som helst fatta vem det var om jag skrev öppet om det och det vill jag inte för en simpel anledning. Skada min familj.

Spelar tyvärr faktiskt nog aldrig riktigt någon roll för mig hur mycket någon sårat mig, så kan jag inte hata mer än jag älskar. Om jag skulle börja riva i det skulle jag skada alla i min ”familj” något otroligt och riva upp saker jag inte vill riva i av den simpla anledningen att jag lämnat det bakom mig och inte vill orsaka någon mer problem. Alla människor har anhöriga och då handlar detta inte längre om mig som liten och honom utan en rad oskyldiga människor jag skulle skada genom att riva upp detta.

Därför känner inte jag att hela världen just måste veta den biten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.