DEKADENS

Posted in everyday

Efter senaste inlägget gick jag lite under jorden. Har liksom inte orkar med så mycke mer än det i vardagen och kramats och sånt. Igår träffade jag min storebror vilket var väldigt trevligt. Vi må ha samma blod men även om vi inte hade haft det så är han verkligen en person jag vill hänga med. Vi är så himla lika! Och idag har jag jobbat och käkat taco med Mimmi och Sofia. Som jag längtat. Det är mina senaste dagar iallafall. Vill kramas lite mer med dem nu, Mimmi ska ju dessutom flytta till USA snart så det gäller att passa på.

Tack för alla fina meddelanden! Uppskattar dem verkligen. Så himla skrämmande hur vanligt detta är, även fast ingen törs säga det.
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Skjorta HÄR /2. Jacka HÄR /3. Byxor HÄR /4. Väska HÄR /5. Skor HÄR

2 Kommentarer

 1. Josefin säger:

  Hej bella!
  När åker du till Bali och vad ska du göra där?
  Du måste lägga upp massa bilder därifrån <3 vill dit efter studenten
  Skriv gärna tips och vad du tyckte om allt efteråt <3

 2. Isabella Jedler säger:

  Heej!
  Jag och pojkvännen ska åka omkring där och bara ha det bra 😀 Ska blogga så mycket jag bara kan!!! Jaa, får försöka slänga ner lite tips.
  kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.