HUR FANKEN SÖKER MAN HJÄLP NÄR MAN BESTÄMT SIG

Posted in DEEEEEP, everyday

Godkväll vänner, tack för alla meddelanden idag. Känns helt sjukt att hemligheten jag bara berättat för 4 personer någonsin idag blev öppen för vem som helst. Mådde inge bra alls faktiskt men nu känns det som en befrielse typ. En sten jag inte visste tyngde mig släppte och gjorde mig lite lättare helt enkelt. Sen kom jag hem till Mikes kram och brast ut i tårar. Antar att jag är känsligare just nu än jag erkänner.

Hur fanken söker man hjälp egentligen, känns så otroligt krångligt att faktiskt få hjälp trots att Sverige skryter om sin välfärd hit och dit. Allt känns så inriktat. Idag kom jag till en hemsida där man kunde välja inriktning. Det var, sexuella övergrepp, alkoholism, misshandel, trauman, depression, självdestruktiv bla bla bla. Men om man behöver hjälp med alla då? Vad gör man då? Går alla dagar i veckan och bearbetar en sak per dag? RIKTIGT KRÅNGLIGT!

Om inte annat så är det dessutom dyrt? Ska jag då betala 5lax i veckan för att världen var orättvis mot mig?

Känns skönt att få åka iväg på hälsoresa snart. Tror att själen behöver det nu mer än någonsin. Vi funderar på att åka på Silent treat/yoga läger/meditation ish. Får se hur det går. Är faktiskt livrädd för tystnad. Livrädd för att inte få ha ett fullspäckat schema.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. T-shirt HÄR /2. Läppstift HÄR /3. Jeans HÄR /4. Ögonskugga HÄR /5. Nagellack HÄR /6. Väska HÄR

7 Kommentarer

 1. Annie säger:

  Gå till en läkare, berätta att du mår dåligt över dessa händelser så får du remiss till psykolog och därmed psykologen subventionerat. Tror det kostar 100-150 kr per möte och efter ett par möten behöver du ej betala pga. Högkostnadsskyddet.

 2. Isabella Jedler säger:

  AA okej tack <3 via vårdcentral?

 3. Emma säger:

  Jag går också via vårdcentral och betalar 50 kr per gång. Tips är våga känna dig fram med psykologen där och sedan byta om det inte känns bra. De arbetar ju på lite olika sätt, vissa föredrar att rota i det förflutna medan andra metoder är mer inriktade på att komma framåt och vad som passar dig bäst vet ju eller känner bara du. Men hjälp behöver inte kosta skjortan! 🙂 Tycker verkligen att jag får bra hjälp på min vårdcentral utifrån mina behov

 4. Isabella Jedler säger:

  Okej tack så mycket för hjälpen <3 KRAM

 5. G säger:

  Bloggen http://www.itsmepavlica.devote.se la ju upp samma collage idag! Vem av er har gjort kollaget? 🙂

 6. Isabella Jedler säger:

  De e jag som gör dem för Adviral media fria för alla bloggare att hämta

 7. Annie säger:

  Ja, exakt. Gå till vårdcentralen! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.