GHOST IN THE SHELL

Posted in everyday

Godmorgon, igår var jag och Mike på ”Ghost In The Shell” med Scarlet Johansson tillsammans med Mimmi och Stina. Den var faktiskt dunderbra. Brukar inte titta på actionfilmer så men denna var f*n bra. Rekommenderar er verkligen att se den. IMax är ju aldrig dåligt heller för den delen.

Efter både poppisar och choklad gick vi och körde en timma på gymmet. Välbehövligt. Tappat det lite på sistone och sen mitt i allt kom barndomen ifatt. När jag flyttade hit la jag exakt allt bakom mig och levde loppan, startade livet jag förtjänade och ville ha. Men minsta lilla sak från då och jag blir svag igen.

Sen är jag så otroligt dålig på att visa vad jag behöver för jag fattar knappt själv hur jag känner. Måste väl ta tag i det där med psykolog ändå. Så otroligt rädd för att börja gräva bara men jag antar att det behövs.

skorbanner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.