VAD ANVÄNDER DU FÖR LÄPPSTIFT?

Posted in Bella tipsar, everyday, JAG TESTAR, MAKEUP ARTIST, Skönhet, Smink

Q: ”Vad använder du oftast för läppstift” 

A: Detta är en fråga jag ofta får på mina bilder, självklart varierar färgerna men helt ärligt så kan jag säga att märket till 99,999% säkerhet alltid är detsamma. Det var nu ca 6 månader sedan jag fann det på ett event i en goodiebag och var tvungen att ta hem alla shades de hade. Märket heter October Stockholm och har de mest perfekta färger man behöver i alla sammanhang. Mina favoriter är ”True red” som då är den ultimata matta röda färgen, ”Velvet Sand” som då är den ultimata nude fast lite mörkare så man får riktigt fylliga läppar, perfekt för de som vill skapa illusion av större läppar! Det är de två jag använder allra mest, sen har de en djupare röd som heter ”Warm Wine” 

På denna bild har jag en lite ljusare nyans som ni kan se och den heter ”Naked Truth”
Alla deras färger är magiska och de hittar ni HÄR och NEJ raklam bla bla bla detta kommer från hjärtat då jag vet att många undrar om färgerna på läpparna osv osv. Vill man ha en porrig röd så rekommenderar jag ”Burgundy Touch” hehe.
Läppstiften köps dessutom verkligen från hjärtat då October Stockholm skänker pengar till bröstcancer fonden för varje sålt läppstift.
Du får 20% rabatt med koden: isabella20

3 Kommentarer

  1. Simon säger:

    Hej! På vilket sätt är detta inte reklam? /Frågar åt en kompis

  2. Isabella Jedler säger:

    Det är ett genuint svar på en genuin fråga 🙂 Får tyvärr inte direkt betalt för allt jag tipsar om och gör

  3. Simon säger:

    Okej förstår det. Blir bara konfunderad när du uppenbarligen samarbetar på något sätt med företaget eftersom du ändå har en rabattkod till läsarna därifrån. Sänder ju lite dubbla signaler men det kanske bara är hos mig personligen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.