CASUAL COWBOY

Posted in everyday

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Godmiddag! Hur underbar var inte solen idag? Tog en liten prommenad med Fanny på lunchen till Vau De Ville. Kan inte fatta att Sverige bjuder på 20 grader från ingenstans. Hörde dessvärre att det tydligen skulle snöa på onsdag? Hur sjukt? Klagar inte direkt över att åka till Bali då inte.

Speaking of Bali, hur nice vore det inte att ha ett riktigt travel-kit eller vad man kan säga. Ni förstår en hel serie? Köpte en hel serie från Samsonite när jag var i Tokyo och tävlade för Miss International men de var knallrosa hehe.

1. Poncho HÄR /2. T-shirt HÄR /3. Väska HÄR /4. Byxor HÄR /5. Skor HÄR /

1. Necesser HÄR /2. Väska HÄR /3. Handväska HÄR /4. Resväska HÄR /5. Tag HÄR /6. Plånbok HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.