SÅDAN BROR SÅDAN SYSTER

Posted in Event

MaxaR. Nytt begrepp. 

Nytt och nytt vet jag inte men nytt hos Liam kanske. Så mysigt att få lite egentid med brorsan. Sån kärlek jag har för honom. Typ en sån kärlek jag kan tänka mig att en mor har för sina barn. Jag skulle verklige göra allt för honom. Allt! 

Igår avslutade vi fredagen med iMax då vi såg skönheten och odjuret. Så himla bra! Ska ni se den så borde ni verkligen se den på iMax. Riktigt coola effekter. 

Sov sen som en tonåring till 12 och sprang iväg på ett boxningspass på slagskeppet innan det blev fort hem och duscha inför en välgörenhetsgala för hemlösa med brorsan och bästa SophieJ uppträdde. 

Direkt efter det hann vi med både vigårda och finare långmiddag på hillenberg som ett perfekt avslut på denna helg. Nu har vi precis gett upp, köpt godis och tänkte somna i soffan med handen i godisskålen. Hoppas ni haft en riktigt bra lördag! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.