”Men Bella du är för ung för botox”

Posted in everyday, Skönhet

Tänk om jag fått 20kr för varje gång man fick den reaktionen haha. Då kanske man hade kunnat livnära sig på Bali resten av livet. Skämt å sido. Men idag var det dags för lite botox igen, sjukt länge sen. Tänkte skriva om det eftersom jag alltid får så mycket frågor om det. Men på bilden uppe rynkar jag medvetet och på den andra slappnar jag av. Tycka vad man vill men jag gav den en lätt dos idag samtidigt som jag la i käken mot natt bitandet. Tänkte bara visa er en förebild så jag kan visa efter sen också. Men de gör jag om typ 2 veckor när det verkat.

(Har ni frågor om botox/fillers? KOMMENTERA!) jag svarar på alla era frågor 🙂

Och sen har jag två sådana som alltid förstör sminket haha. En på vardera sida. Men hur får man bort dem tänker ni? Man vill ju inte förstöra mimiken. Nej precis! Jag vill ju kunna röra ansiktet naturligt så då finns det en annan sak man kan göra. FILLERS! En tunn tunn återfuktande filler som man då lägger I väcket i yttersta hudlagret och VIPS! Rynkan är utfylld! Bra va? 

Efterbilder kommer som sagt.

Men tills dess är det bara att fråga på! Nu ska jag jobba. Puss! 

9 Kommentarer

 1. Beata säger:

  Tja, hittade till din blogg efter googlade om botox. Botox intresserar mig enbart pga min kökproblematik, blev därför nyfiken om du har problem med sådant då du i inlägget skriver att du lägger botox i kinderna mot nattbitandet?

  Kort sagt, har du bruxism eller dylikt? Jag har, så är intresserad ifall du har liknande problematik och om botox då hjälper?

  Få snackar om botox och aldrig tidigare stött på någon som gör det för att minska problem med käkarna så skulle uppskatta svar från dig 🙂 ha en fortsatt trevlig da!

 2. Josefin säger:

  Vad var det du hade för nattbitandet? 🙂 Och vart sätter man det och hur hjälper det?

 3. Fanny säger:

  hur mycket fyller du i läpparna och hur ofta?
  jag har fyllt 1 ml, sen väntade jag ca 6 veckor och sen körde jag 1 ml igen, känns som det försvinner sjukt fort D:

 4. Jennie säger:

  Här är fakta om botox i käken http://missjennie.se/botox-i-kakarna/
  Botox är inget fel att använda i förebyggande syfte, skulle du rynka sådär varje dag skulle det ju bli omöjligt behandla nästan när man är 40!

  Svenskar är så anti botox, troligtvis för det är dyrt, att vara fin och fräsch brukar leda till annat gott! I iaf för mig 🙂

 5. Matilda säger:

  Skulle vilja göra botox i pannan men är rädd för att få ett för stelt intryck eller att ögonbrynen skulle ”börja hänga” eller att man ser trött ut?
  Har du varit med om detta? Hur länge tycker du att din botox håller innan du gör ny igen?

 6. sofia säger:

  Har hört att du använder något under ögonen? Är det till för att få bort påsar eller mörka ringar, var har du gjort det och vad fick du betala för det? Berätta gärna.

 7. Vad är det du lägger i käken? Är det botox och blir käken tydligare då? För jag är nämligen missnöjd med mina käkar, skulle verkligen vilja ha synligare käkar…

  Kram

 8. Isabella Jedler säger:

  Jaa de e botox och sen kan man punkt markera med filler efter om man vill va redigt on fleek????????????

 9. Amelie säger:

  När kommer efterbilderna? 🙂 Mvh /nyfiken 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.