KVÄLLSBOX

Posted in everyday

Ikväll fick man ta igen! Varit så dålig på att gå på boxningen så hoppade på ett sent kvällspass. Mike testade på första gången men fick inte slåss så mycke utan mest hjälpa mig och Sophie haha. Så kan det gå när man väljer två superguzzar som partners haha. Riktigt kul träning ändå kan jag tycka.

Efter passet gick vi till någon indisk restaurang och snackade lite skit. En prefekt måndagkväll med andra ord. Dessvärre är klockan redan mycket så det är snart dags att sova. Upptäckte nämligen att mitt pass går ut om en månad så det är bara att ta sig till farbror blå tidigt imorgonbitti för att ta ett nytt pass inför Bali och sen ska jag direkt till Forma Vita för en dos botox i käken igen innan jobbet. Helt stört hur fort musklerna kommer tillbaka.

1 Kommentar

  1. J säger:

    Vad jobbar du med? Känns som att du alltid har nya projekt och jobb?????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.