SÄTTER MIG ALLTID FEL!

Posted in everyday

GODKVÄLL VÄNNER! Tänk om jag hade suttit där Mike satt idag på lunchen, vilken fin bild jag hade fått då haha, men ikke! Jag har tappat det. Instagram tynar bort och jag har tappat det. Lika bra att dra till Bali nu. Hört att det är bra ljus överallt där. Tur att Tonfisk plattån var god som attan iallafall så att man hade någon form av glädje och energi kvar till Mikes monsterpass på gymmet.

Mike försökte få mig att tagga till på hans benpass men som vanligt lägger jag mig hellre och stylar i Yoga positioner haha.

Jag som hade sminkat mig idag och allt. Tur man gjorde någon form av nytta idag iallafall då, även om man inte riktigt fastnade på bild idag. Men vad gör det när man sitter och bokar en resa till Bali med sin favorit.

Ha en underbar söndagkväll! Det ska jag, jag ska nämligen få smälla i mig en Ben & Jerry.

2 Kommentarer

  1. Kajsa säger:

    När åker ni till Bali?:) ska ju va så fint där!

    1. Isabella Jedler säger:

      Inte riktigt bestämt helt när ännu 🙂 jaa drömmen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.