SAKTA MEN SÄKERT

Posted in everyday

Godmiddag!

Imorse försov man sig från boxningen men som vanligt känner jag mig inte kry haha. Så jäkla trött på att vara förkyld nu så ni anar inte. Mike tvingade iväg mig till gymmet iallafall så körde där någon timma innan Ninis hämtade upp mig och lunchade på någon finare typ av skollunch. Maxad buffé dessvärre med all möjlig typ av mat. Rullade ut därifrån så tur hade jag som hade egen driver till jobbet AKA nina.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men jag lär ta det lugnt eftersom jag och 7 andra bloggare har Bloppis på Waterfront imorgon. Kom förbi mellan 11-16 vettja :* Kommer sälja helt sprillans nya produkter som aldrig blivit öppnade.
SPEAKING OF FUN THINGS
Vad sägs som lite SKAM inspirerade tavlor?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tavla HÄR / 2. Tavla HÄR / 3. Tavla HÄR

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.