IBLAND KOMMER ANNAT IFATT MIG

Posted in DEEEEEP

Godnatt bloggen <3 senaste tiden har varit lite turbulent för mig. Så mycket gammalt som kommer ifatt mig ibland och på sista tiden har serien empire påverkat mig på ett sätt jag inte kan förklara. En serie. Så konstigt. Sen jag flyttade hit för nu två år sen så går jag omkring och lever ett fullt normalt liv, men så många gånger om blir jag ständigt påmind om att jag inte är som jag vill vara. Ibland är jag inte stark och ibland vill jag bara stänga in mig ett tag och tvätta bort gamla minnen ur huvudet som aldrig kommer försvinna. ”Hur fan kan en morsa göra så mot sitt barn” är repliker jag ofta snappar upp från konstiga serier. Så många gånger jag kan relatera till saker jag inte kan säga högt, för att så många andra aldrig skulle förstå. Så många saker som jagar mig som jag måste hålla tyst om, för att jag är rädd för att bli sedd som ett missfoster, ett offer, eller kanske till och med något som är påhitt för att det skulle vara för mycket att ta in. Såna saker.

En sanning jag blir påmind om ibland helt enkelt, en sanning i att jag inte alltid mår bra. Hur bra jag än mår och har det så följer demonerna med.

2 Kommentarer

  1. Aida säger:

    Det är verkligen det som är det värsta med att vara människa (eller mänsklig) – att man aldrig kommer undan sig själv. Jag förstår dig fullt ut, vet precis vad du menar med det du skrev. Kramar

    1. Isabella Jedler säger:

      Så sant <3 kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.