KEMISK PEELING OCH 1000 NÅLAR

Posted in Bella tipsar, JAG TESTAR, Skönhet

I samarbete med Forma Vita

Vad sjutton har jag gjort på Forma Vita idag tänkte kanske ni när ni såg min video på instastory. JO det ska jag tala om för er, jag har gjort en kemisk peeling och micro-nedling!

Först tvättade hon ansiktet på olika sätt och förberedde huden på syran med det låga PH värdet. Det sticks lite när syran ligger på såklart men Gud vad bra det blir sen! Därefter sprayar hon på en spray som neutraliserar PH värdet och sen är det dags för nålarna! Pennan med massvis av nålar som penetrerar huden nån millimeter över hela ansiktet samtidigt som hon låter serum sugas upp och återfukta huden på djupet.

Tanken är alltså att öka stimulansen och göra små små små skador som jag sedan läker ihop till en finfin fasad.

När allt stickande är klart är det lugnande mask som gäller några minuter. Riktigt skönt. Nog det enda sköna med denna behandling. Men det är det värt! Så farligt ont gör det faktiskt verkligen inte. Nu är det bara att återfukta huden som attan närmsta dagarna och invänta en top noch hy. But first, a glas of wine med Sofia i sturebaren. Länge sen!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR / 2. Tröja HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Tröja HÄR /

 

7 Kommentarer

 1. Madeleine säger:

  Vad hette den behandlingen du gjorde? 🙂 vill också boka!

 2. Isabella Jedler säger:

  Microneedling och kemisk peeling 😀

 3. Matilda säger:

  Hej! Jag är sugen på att fixa mina ringar under ögonen samt få fram lite kindben. Jag bor i Linköping & vill helst göra det i närheten (annars hade jag åkt raka vägen till forma vita), men undrar hur man vet vilket ställe som är ”bäst”? Vad bör man kolla efter för att veta att det är proffesionellt? Har du något tips?
  Kram kram

 4. Anna säger:

  Hej!
  Vart har du gjort dina fransar?

 5. Isabella Jedler säger:

  Hej! Hos lashes by evelyn 🙂

 6. Isabella Jedler säger:

  Hejsan! Hmm… stoxkholm är ju bara 1,5h bort! Men annars vet jag inte, jag skulle nog kolla på före o efterbilder samt fråga efter utbildning. Läkare/sjuksköterska/tandläkare! Kram

 7. Mila säger:

  Hej, jättefin t-shirt. Jag letar efter nåt liknande. Har aldrig köpt kläder på nätet. Jag hittade den här webbsidan https://nelly.com/ww/womens-fashion/clothing/tops/ de har ett stort val, men jag är osäker att beställa hos dem. Jag vill också få nån rabatt och den var här http://promocodius.com/se/butiker/nelly-rabattkod Vet ej om den funkar eller inte. Har du Isabella köpt något hos dem? Tack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.