LUGN FREDAG

Posted in everyday

Hahahahaha. Nu var jag allt ironisk. Inte konstig med tanke på hur kvällen byggdes upp redan på kontoret. Vi hade nämligen lite avtackning för Jiyoo som flyttar tillbaka till Korea och sen drog jag och Nina till Office Recycling inflyttningsfest. Shit vad fint de styrt! Sen kom min brorsa och hans vän förbi vilket resulterade i en barrunda och diverse klubbar jag aldrig varit på. Avslutades såklart på hells. 

Vaknade upp utan nycklar så var bara att tajma Nina och sen vända in till stan igen för att ligga stilla och blunda i tre timmar medan evelyn maxade på med 3D fransar. Första gången jag testade det och jag älskar det! Så jag! Tycker faktiskt inte att vanliga förlängningar är tillräckligt för mig. Jag gillar ju att vara lite för mycket när det kommer till fransar. Så skönt! Sen blev det en liten middag på Langolo och nu ska jag hem och vända igen för en bio och eventuell bowling med Sophie och co. En bra lördag helt enkelt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.