”Vart har du köpt din halsduk”

Posted in Bella tipsar

Godmorgon! Shit vilken jetlag jag har hah, inte orkat ta tag i typ nånting än men det börjar bli bättre. Jobbat och kört på samt sovit väldigt mycket så bloggen har fått komma lite sekundärt. Anyhow, kommentarerna har flödat på instagram. Vart kan man köpa min halsduk? Ja, den skriker ju LV med sitt monogram men som vanligt med de fina butikerna så försvinner kollektioner och uppdateras rätt snabbt.

Denna köpte jag faktiskt innan vi åkte på en butik inne i Sturegallerian som heter ”Affordable Luxury”. Handlat där rätt många gånger sedan jag flyttade hit. Nyheter i all ära men älskar man att blanda upp med lite vintage som jag gör så är ju Affordable Luxury perfekt. De brukar ha blandat med vintage och nyheter så vill man spara ett par tusen men ändå vara säker på att man får en äkta vara bör man nog hålla sig undan blocket och köra på detta. Såg att de precis fått in Chanel Boybag, vill haaa, dock lite väl saftigt för plånboken just nu kanske även fast den är billigare än att köpa den direkt i Chanel butiken.

Anyhow, har man lite gamla saker kan man även sälja dem via dem och antingen få pengar direkt i handen eller få pengar när varan blivit såld. Läs mer HÄR <

Nu ska jag springa och handla lunch och jobba vidare. Pussen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.