PIGGA UPP VINTERN MED EN UPPLEVELSE

Posted in Bella tipsar

Här sitter jag en Torsdag och försöker planera vad jag och brorsan ska hitta på på hans födelsedag. Vill åka iväg med honom någonstans men vet inte vart än. Kanske bara ska gå in och köpa en upplevelse ihop annars? Så krångligt och ta ledigt från jobb och skola.

 Inlägget innehåller affiliatelinks

 Bungy Jump – TandemNär du står där högt uppe på plattformen, 120 meter upp i luften, kommer du vara glad att du valde att dela denna upplevelse med någon. Pulsen stiger. Det är snart dags att ta klivet rakt ut i luften. Är ni redo för den optimala adrenalinkicken? HÄR

 Häringevistelse för tvåAlla behöver komma bort ibland. En sejour till c/o Häringe Slott passar perfekt när ni vill få en lugn helg tillsammans, vill fira något eller kanske lämna barnen och bara njuta av varandras sällskap bland historiska klenoder, fotokonst och utsökt mat.  HÄR

 Guidad tur på vineri för tvåÄr ni nyfikna på att följa produktionen av vin på nära håll och lära er om allt från hur druvorna skördas till det att vinet buteljeras och avsluta allt med en härlig middag? Då är detta en upplevelse för er! HÄR

 Hotellfrukost för tvåBörja dagen med en härlig hotellfrukost! Skäm bort dig själv eller dina nära och kära med en härlig hotellfrukost utan att varken resa bort eller bo på hotell.HÄR

 Fler upplevelser HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.