BORTA BRA HEMMA B(p)ÄST

Posted in everyday

Nu är vi hemma i Sverige igen. Mixed feels. Vår sista dag i New York var helt magisk. Åt brunch på ”Slaktarens dotter” och myste i Washington park i solen någon timma med en latte i handen. Så mysigt! Finns så härliga människor i New York, hur ofta kan man sitta i en park här med en massa olika människor som ansluter sig helt random till varandra för att spela instrument och sjunga ihop i solen? Underbart. Staden har verkligen en själ. Det händer grejer vart man än går. Älskar det!

Nu ska jag jobba vidare. Pussen!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR 2. Kavaj HÄR 3. Byxor HÄR 4. Väska HÄR 5. Skor HÄR

1. Eyeliner HÄR 2. Läppcreme HÄR 3. Contour HÄR 4. Serum HÄR 5. Bryncreme HÄR

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.