TEMAFEST?

Posted in Event, everyday

ryssk

Godkväll! Haft en bra dag? I have! Gjort många olika saker på jobbet idag och varit effektiv samt haft motivationen uppe. Känner mig dessvärre sjuk fortfarande men det typ gör inte så mycket, känner att jag äntligen är påväg ur min lilla svacka mentalt. Nu sitter jag på bussen påväg till Mike för att hämta min väska och sätta in älgköttet i ugnen, vända hem till Lidingö, boka tvättid, hämta läppstiften jag blandat ihop inför morgondagens möte och vända tillbaka till Mike igen. Livet i en resväska i all ära men man känner inte av stressen det faktiskt tar i min vardag förr än man börjar jobba heltid hah. Får börja prioritera mig själv lite mer, även om Mike självklart ingår i min prioritering på vad jag vill hinna med på en dag.

Nur som helst, temafest på Lördag. Ryskt tema, himla svårt! Vad fasen ska man klä ut sig till? Har ni några förslag? Till Mike var det ju mycket enklare. Han kör på DENNA och DENNA. Själv hittade jag ju DENNA från ”WW2” och tänkte isåfall spicea upp den med lite fuskpäls eller liknande. Mössan på bilden finns HÄR, Jackan HÄR och läppstiftet HÄR. Som sagt, help me?!

Ska försöka bli bättre på att ta bilder på mig och mike, tänkte att Lördagens temafest blir ett perfekt sådant tillfälle haha. Upp till bevis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.