Därför väntar jag kvar på arlanda

Posted in everyday

Väskan är köpt inne i stan men har sett att den även finns liknande, om inte samma HÄR <

Nu sitter jag på Arlanda efter att ha landat från Norrland igen. Kroppen är helt förstörd efter de senaste veckorna av mycket stress och lite sömn. Dessutom har jag varit extremt slarvig med p-pillerna senaste veckan så hormonbalansen är sådär märker jag. Huden mår inge bra haha, tur att det finns smink iallafall så man kan dölja nötterna med choklad någorlunda bra iallafall likt en schweizernöt.

Skämt å sido, var skönt att åka till Norrland ett tag. Har i princip bara jobbat bed bokföringen och lastat av alla kvitton och fakturor till min revisor där. Skönt att ha det ur vägen såklart.

Nu till rubriken, varför sitter jag då kvar här på arlanda? Jo för att min beresta pojkvän landar om 20 minuter han också. Lika bra att vänta då ju.

1 Kommentar

  1. Mia säger:

    Hej Isabella!
    Har du några bra tips på behandlingar (vare sig det gäller saker att spruta in eller några andra behandlingsalternativ) mot skrattrynkor mellan näsa och mungipor? Tips på bra krämer som ger synbart resultat mot rynkor/linjer?
    Har nu fått linjer p.g.a. att jag alltid skrattar och ler (vilket jag givetvis inte tänker sluta med, haha) men jag är riktigt nojig över dem och tycker att det drar ner och får mig att se äldre ut (är endast runt 25)…
    Har för mig att jag läst att du gjorde någon botox/filler(?)-behandling mot just dessa linjer vid munnen? Hur har det hållt? Värt pengarna? Tips mottages mer än gärna på alla dina erfarenheter!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.