FN TJÄNST

Posted in everyday

Blir bara mer och mer mör. Tack gode Gud för smink just nu. Känner mig verkligen som en levande zombie senaste månaden, inte tala om senaste veckan. Vin varje dag med, så man har ju gått runt ännu mer mör tack vara det liksom. Inatt fick jag väl 4h sömn igen och nu efter några timmars fix med redovisningen och kvitton har jag lyckats spackla igen ansiktet och skålade i champagne med Paula som tagit med mig på FN tjänst middag. Hur cool är inte min pappas tjej? Många herrans år har de varit tillsammans och hon är så cool. Jägare från norr, FN tjänst, krig, och kanske världens bästa mellanhand i en förhandling. Utan henne tror jag inte att jag och pappa hade förstått varandras språk så bra som vi faktiskt ändå gör haha. Bästa <3 

Nu är vi snart framme och dags att fylla på med libanesiskt. Klagar inte.

1 Kommentar

  1. Paula säger:

    Va fint skrivet! Tack för alla fina ord!! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.