THROW ME TO THE WOLVES

Posted in everyday

Fina lappträsk! Var tvungen att ta en bild i planet.

Hamnade lite hastigt i Norrland som sagt och pappa hämtade upp mig på flygplatsen, skjutsade hem mig och åt lite innan han drog in och lämnade mig med hundarna. Bästa pappi <3 Men det är bra, så har jag som sagt kunnat sitta här på torpet i lugn och ro och jobbat. Rätt skönt faktiskt, mysigt att sitta här med lite musik, varm oboy, hundarna och datorn precis vid de stora fönstret i köket med utsikt över sjön och fjället. Kan inte klaga.

Ja ni ser ju själva?! Perfekt liten rast att gå ut med dessa sötisar innan man sätter sig framför datorn igen. Vill så gärna ha en, men vet att mitt liv måste bli stabilare innan, har ju varit delägare förr och sett hur det har gått liksom… Don’t wanna do it again. Skaffar jag en vill jag verkligen verkligen veta att mitt liv klarar av det 15 år framåt. Nog om det, nu ska jag sätta mig framför datorn igen och mysa. Typ skönt att ha något att syssla med i norrland för en gång skull, just nu ska jag fortsätta planera väldens kanske mysigaste bloggmiddag dagen innan alla <3 dag med Lisa. Annars sitter man ju bara och stirrar typ. Stirrar och väntar på mat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.