JAG ÄR RÖDHÅRIG!

Posted in Bella tipsar, everyday

P1250036

Undra om M kommer känna igen mig på Söndag när vi möts på Arlanda. Igår fick jag ju nämligen rött hår på colorista. La ju upp ett inlägg om det igår men hittade lite fler blider på Annicas blogg idag som jag tyckte var fina och var tvungen att lägga upp här såklart.

P1250046

Här är väggen som alla longboards var uppspikade på. Jag hade gjort jättefint först men sen kom ju hela norden och attackerade så den försvann haha. Fick med mig ett ”J” hem iallafall, så söta!

P1250047

På tal om rött hår, jag använde ju bara spray som jag tänkte duscha bort nu. Det finns dock 4 olika typer av colorista, en typ washout, permanent, spray och en bleknings creme. Perfekt om man experimenterat lite för mycket med färgerna. Colorista hittar ni här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.